Lagercontainer

Andre tjenester

Bestill container

Våre lagercontainere er konstruert for å være kompatible med krokløftbiler, disse containerne tilbyr derfor en unik fordel: de kan enkelt plasseres og fjernes selv i trange områder. Dette gjør dem ideelle for varierte bruksområder, enten det er i urbane omgivelser eller på trangere arbeidsplasser.

Varierte størrelser for ulike behov

For å imøtekomme dine spesifikke lagringsbehov, kommer våre lagercontainere i en rekke lengder; fra 3 meter til hele 6 meter. Samtidig som vi tilbyr et bredt utvalg av lengder for å passe ulike volumkrav, holder vi en standard høyde på 2,20 meter og bredde på 2,00 meter. Med denne standarden blir hver container både romslig og lett å håndtere, perfekt tilpasset en rekke forskjellige lagringsbehov.

Robust konstruksjon for ditt bruk

Bygget med holdbarhet i tankene, er våre lagercontainere laget for å tåle tøffe forhold. De er robuste og pålitelige, og sørger for sikker lagring av dine verdifulle materialer eller eiendeler. Enten du trenger midlertidig lagring under renovering eller flytting, ekstra plass for lagerbeholdning, eller en sikker, langvarig oppbevaring for ditt utstyr, kan våre lagercontainere møte dine spesifikke behov.