Beholdere og utstyr

Andre tjenester

Bestill container

Regnbuen Gjenvinning er stolt av å tilby et bredt spekter av beholdere og utstyr for å møte alle behov når det kommer til håndtering av avfall. Vi tilbyr alt fra plastbeholdere for glass og papir, til vippecontainere og bur for EE-avfall. 

Vi har også avfallsbeholdere for matavfall og illeluktende avfall i forskjellige størrelser, fra 140 liter helt opp til 1000 liter.  Disse beholderne blir vasket og byttet ut ved hver tømming, slik at du kan opprettholde høye standarder for hygiene og renslighet. Våre spesialiserte beholdere er designet for å holde områdene dine rene og luktfrie.

Trygge og sikre alternativer

Vi tilbyr beholdere for sikkerhetsmakulering, konfidensielle og sensitive papirer, og med forskjellige låstyper. Follo Truckutleie tar nemlig sikkerhet på alvor, og jobber til enhver tid med å utvikle løsninger for makulering og destruksjon av sensitivt materiale som tilfredsstiller lovverkets krav. På denne måten sørger vi for å alltid være en trygg, sikker og profesjonell leverandør for deg som kunde.

Skreddersydde løsninger for dine behov

Våre plastbeholdere kommer i flere størrelser og design, skreddersydd for å passe perfekt til dine spesifikke behov. Enten du trenger en mindre beholder for daglig avfall, eller en større løsning for omfattende avfallshåndtering, har vi utstyret som passer.

For å forenkle avfallshåndteringen ytterligere, tilbyr vi praktiske sekkestativer både kompatible med plastsekker på både 240 og 1000 liter. Disse stativene er ideelle for å holde avfallssekker på plass og gjøre avfallshåndtering mer organisert og tilgjengelig.

Våre beholdere og utstyr er designet for å gjøre gjenvinning enklere og mer effektivt for våre kunder. Ta kontakt i dag for å finne ut mer om våre produkter,  vi er her for å hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen for dine behov!

Vi har en rekke beholdere og utstyr