Flyttevask

Andre tjenester

Bestill container

Profesjonell flyttevask for et strålende resultat og en enklere flytting

Når du flytter, ønsker du gjerne  å overlate et rent og innbydende hjem til de neste beboerne. Derfor tilbyr vi omfattende flyttevask av tomme boliger og leiligheter, bestående av en grundig rengjøring  fra topp til tå. Vi tar oss av alt, fra kjøkken til bad, stue, og soverom, slik at hver krik og krok blir skinnende ren. Våre profesjonelle rengjørere forstår viktigheten av en detaljert og skikkelig flyttevask, og vi forsikrer oss om at eiendommen din både ser ren ut og er klar for de neste beboerne.

Frigjør tid og energi under flytteprosessen

Flytting kan være stressende, men vi hos Regnbuen Gjenvinning kan ta rengjøringsbyrden av dine skuldre. La oss ta hånd om rengjøringen, slik at du kan fokusere på de andre aspektene ved flyttingen. Hver en flytteprosess er unik, og vårt mål er å levere en tjeneste som overgår dine forventninger, enten du trenger en enkel oppfriskning eller en dypere rengjøring, 

Kontakt oss i dag for å avtale din flyttevask. Vi er her for å gjøre din overgang til et nytt hjem så glatt og ren som mulig, slik at du har en mindre ting å tenke på under flytteprosessen.